<< Etusivulle  

UUTISIA / INFO -
eli uutisentynkiä ja muuta huomioitavaa


   10.7.2012 Syksy lähenee ja Tenho täyttää komeat 20 vuotta. Aikamoinen taival rautalankaa ja beat-musaa. Pitäisi ehkä miettiä juhlakeikkaa aiheen ympärille. Tämä onkin jälleen ollut hieman aktiivisempi keikkavuosi ja sehän on vasta puolessa välissä :)
   4.9.2009 Tenho porskuttaa edelleen vakaan vanhan dieselin lailla, menovettä janoten, kohti auringonlaskun huoltoasemaa.
   6.12.2007 Tänä syksynä tuli sitten Tenholle täyteen 15 vuotta. Uskomattomalta tuntuu, että aika on hurahtanut moiseen tahtiin. "Juhlavuotena" ollaan keikkailtu muutamaa edellistä vuotta tiuhemmin ja nyt saatiin kasaan jo neljä keikkaa :)
 
   16.09.2006 Sivusto on muuttanut uuteen osoitteeseensa: http://tenho.munjutut.net
Näin pääsemme eroon mainosbannereista sun muista ja osoite on myös ehkä asteen helpompi muistaa. Päivittäkää Suosikkinne ja Bookmarkkinne.
   12.09.2006 Soitettu kaikille bändin jäsenille. Jokainen vastasi, joten äkillisiä tai muunkaanlaisia poismenoja ei ole tapahtunut ja olemme edelleen kasassa ;)  Huh. Huh. =)
   17.08.2005 Heinäkuussa 2005 aktivoiduimme uudestaan parinkin yksityistilaisuuskeikan muodossa ja jos siltä näyttää miltä kuullostaa niin keikkaa syksyllä 2005.
   18.08.2003 Taisteltuamme sivujemme näkyvyydestä (tai oikeammin näkymättömyydestä) internetin hakukoneissa, päädyimme ratkaisuun muuttaa sivujemme uudelleenohjausta. Aikaisemmin käytössä olleen cjb.net-päätteisen osoite jää näin unholaan. Eli vanha osoitteemme http://www.tenho.cjb.net muuttuu muotoon: http://listen.to/tenho

Koska internetin uudelleenohjauspalvelut ovat osoittaneet oikukkuutensa, suosittelemme, että laitat suosikkeihisi, Tenhon www-sivun kohdalle, sivun oikean osoitteen:
http://www.saunalahti.fi/~kerberos/tenho NÄIN varmistat pääsysi myös tulevaisuudessa sivuillemme.

Pahoittelemme uudelleenohjauksesta johtuvia mainossivujen avautumisia. Kiitoksia.
   13.08.2003 Tenhon maailmanvalloitus alkoi =)

Yhdysvallat, New Jersey.

New Jerseyläinen Tripping Tree Radio esitteli eilen Tenhon radiolähetyksessään ja soitti 4 kappalettamme "Aivan kuin äänilevyltä" -CD:ltämme. Jos/kun saamme kyseisen materiaalin haltuumme, lisäämme sen sivuillemme
   01.08.2003 Tenhon CD: "Aivan kuin äänilevyltä" arvosteltiin englantilaisessa kitarainstrumentaalimusiikkiin keskittyneessä Pipeline -lehdessä.
Arvostelun löydät siis Pipeline nro. 60 (Summer 2003) -numeron sivulta 47.

  Historia   Kokoonpano   "Aivan kuin äänilevyltä" -CD   Menneitä ohjelmistoja
Kuva jos toinenkin     Uutisia / INFO
Linkit Fanituotteet ;) Keikat Kuuntele Tenhoa
   
<< Etusivulle

http://munjutut.net/tenho
© Tenho 2003-2017